11M3

v.a. 498,- p/m
Specificaties 11M3
  • 5
  • 3
  • L300 × B176 × H189 cm
  • De grootste in ons assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een grote bestelbus voor tijdelijk gebruik is de 11M³ bedrijfswagen met shortlease precies wat u zoekt. Dit is de grootste en hoogste bus in onze autovloot.

Voor wie is de 11M³ bedrijfswagen met shortlease?

De 11M³ is met recht een grote bedrijfswagen. Deze 11M³ is hierdoor, net als de 7M³, zeer geschikt voor in de bouw. Wanneer u bijvoorbeeld als timmerman werkt en grote platen hout wilt vervoeren zonder aanhanger, kunt u deze achterin de 11M³ kwijt. Ook gipsplaten en ramen passen moeiteloos in de laadruimte van deze bedrijfswagen.

Veilig uw lading vervoeren

De laadvloer van de 11M³ bedrijfswagen met shortlease is standaard uitgerust met meerdere bevestigingsrails. Zo kunt u uw lading vergrendelen en weet u zeker dat alles op z’n plek blijft staan wanneer u onderweg bent. Dit is niet alleen voor de vakmensen in de bouw een handige oplossing. Voor de lading van koeriers en pakketbezorgers biedt deze slimme laadvloer ook de nodige zekerheid onderweg.

Meer informatie over de 11M³ bedrijfswagen

De 11M³ is 3 meter lang en 1,89 meter hoog. Het laadvermogen is 1.420 kilo en het trekgewicht een solide 3.500 kilo. Voor het besturen van de 11M³ heeft u alleen een B-rijbewijs nodig. Wanneer u de bedrijfswagen in combinatie met een aanhanger wilt gebruiken, is een aanvulling op uw rijbewijs een vereiste. De 11M³ bedrijfswagen met dieselmotor is handgeschakeld en standaard uitgerust met airco en cruise control voor optimaal rijplezier.

Rij nu de 11M³ bedrijfswagen met shortlease

Wilt u zelf de uitgebreide laadruimte van de 11M³ ervaren? Kies dan voor de shortlease optie op deze bedrijfswagen. U kunt direct een geheel vrijblijvende reserveringsaanvraag plaatsen. Onze shortlease specialisten helpen u graag op weg.

Ons team neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis