17M3

v.a. 673,- p/m
17M3
Laadklep 17M3
Laadruim 17M3
Specificaties 17M3
  • 2
  • 3
  • L390 × B210 × H210 cm

De 17M³ bedrijfswagen met shortlease is een bakwagen van 17 kuub. Deze mini vrachtwagen is uitgerust met een hydraulische laadklep om het laden en lossen nog makkelijker te maken.

Voor wie is de 17M³ bedrijfswagen?

De 17M³ bedrijfswagen met shortlease biedt uitkomst wanneer u tijdelijk op zoek bent naar een bakwagen. Bijvoorbeeld als aanvulling op uw huidige wagenpark als u extra drukte verwacht. De bakwagen kan gebruikt worden als verhuiswagen, maar ook voor vervoersbedrijven komt deze goed van pas.

Eén van de grote voordelen van de 17M³ bedrijfswagen is dat het B-rijbewijs voldoende is om deze te mogen besturen. We merken in de praktijk namelijk dat dit de zoektocht naar een geschikte chauffeur direct een stuk makkelijker maakt. Stel dat u tijdelijk extra drukte verwacht en hier flexwerkers of vakantiekrachten voor inhuurt. Als dit studenten zijn is de kans klein dat zij al een vrachtwagenrijbewijs op zak hebben. De kans dat zij een B-rijbewijs hebben is echter een aanzienlijk stuk groter, waardoor de functie sneller vervuld kan worden.

Gemakkelijk laden en lossen

Het laden en lossen van de 17M³ bedrijfswagen met shortlease is een fluitje van een cent dankzij de hydraulische laadklep. De laadklep kan gemakkelijk geladen worden met een pompwagen of steekkar. Vervolgens wordt de lading via een druk op de knop omhooggetild met de laadklep en kunt u de colli op de juiste plaats in de laadruimte zetten.

Meer informatie over de 17M³ bedrijfswagen

De 17M³ bedrijfswagen is 3,90 meter lang, 2,10 meter breed en 2,10 meter hoog. Deze bakwagen is voorzien van airconditioning en een hydraulische laadklep. De cabine biedt in totaal ruimte voor 3 personen: de chauffeur en 2 passagiers.

Rij nu de 17M³ bedrijfswagen met shortlease

Ervaar zelf de voordelen van onze 17M³ bedrijfswagen met shortlease, de ideale tijdelijke oplossing als u op zoek bent naar een (extra) bakwagen. Meer weten over de mogelijkheden? Vul direct het vrijblijvende reserveringsformulier op deze pagina in of neem contact op met onze shortlease specialisten.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis