4M3

v.a. 298,- p/m
Specificaties 4M3
  • 5
  • 2
  • L200 × B150 × H135 cm
  • Compacte bestelbus

De 4M³ is onze kleinste bestelbus. Er is voorin ruimte voor 2 personen, inclusief de bestuurder, en de laadruimte heeft een inhoud van 4 kuub. Zo begrijpt u direct waar de naam van deze 4M³ bedrijfswagen met shortlease vandaan komt.

Voor wie is de 4M³?

Vooral onder zzp’ers in de bouw is de 4M³ bedrijfswagen met shortlease een grote hit. Achterin heeft u genoeg ruimte voor uw gereedschap en het overige materiaal dat u nodig heeft. Hierdoor is deze bedrijfswagen zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld op zzp-basis werkt als timmerman, schilder, behanger, stukadoor, loodgieter, elektricien, of slotenmaker.

Ook in andere vakgebieden is de 4M³ een graag geziene bedrijfswagen. Bijvoorbeeld als bezorgauto voor de minder grote bestellingen. Denk hierbij aan kleine pakketten of een kleinere hoeveelheid bestellingen per rit. Een goed voorbeeld is de bezorging van medicijnen vanuit een apotheek, of het met spoed afleveren van auto-onderdelen bij verschillende garagebedrijven.

Compacte bedrijfswagen

Onze 4M³ bedrijfswagen met shortlease kan natuurlijk voor meer doeleinden gebruikt worden dan alleen voor de handige zzp’er of de snelle koerier. Wanneer u zelf een bedrijf heeft in de bouw en extra bedrijfswagens nodig heeft voor tijdelijke werknemers, of wanneer de levering van uw nieuwe bedrijfswagens nog even op zich laat wachten, biedt onze 4M³ een handige oplossing. Deze compacte bedrijfswagen komt in verschillende vakgebieden goed van pas en is door zijn formaat ook uitermate geschikt voor klussen of afleverlocaties in de stad.

Meer informatie over de 4M³ bedrijfswagen

De 4M³ bedrijfswagen neemt met zijn lengte van 2 meter weinig ruimte in beslag, maar bevat een grote laadruimte. De bedrijfswagen is standaard uitgerust met cruise control en airconditioning, zodat u ook in de zomermaanden fris arriveert op uw bestemming.

Rij nu de 4M³ bedrijfswagen met shortlease

U vindt de 4M³ bedrijfswagen in ons shortlease aanbod en kunt deze al leasen met een minimale leasetermijn vanaf één maand. Vul direct de geheel vrijblijvende reserveringsaanvraag in of schakel de hulp van onze shortlease specialisten in voor meer informatie over deze bedrijfswagen.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis