6PERS-

v.a. 429,- p/m
6Pers bestelbus huren
Laadruim 6PERS
Trekhaak optioneel
Specificaties 6PERS
  • 5
  • 6
  • L170 × B170 × H138 cm
  • Personenvervoer mét laadruimte

De 6PERS bedrijfswagen met shortlease is in feite een bestelbus met dubbele cabine. Hierdoor is de auto geschikt voor 6 personen, inclusief de chauffeur. Het achterste deel van de bedrijfswagen is helemaal leeg, waardoor achterin de nodige spullen vervoerd kunnen worden. En, goed om te weten, de 6PERS mag gewoon met het B-rijbewijs bestuurd worden.

Voor wie is de 6PERS bedrijfswagen met shortlease?

Stel, u heeft een bouwklus verderop. Daar wilt u graag een bouwploeg naartoe sturen, maar zij hebben ook gereedschap en materiaal nodig. Dan biedt de 6PERS genoeg ruimte voor zowel uw werknemers als de uitrusting die zij nodig hebben om de klus te klaren.

Veelzijdige personenbus

Er zijn meer gevallen waarin de 6PERS bedrijfswagen met shortlease goed van pas komt. Bijvoorbeeld wanneer u een taxibedrijf heeft en nog wacht op de levering van uw nieuwe personenbus. Of wanneer u een zorgboerderij runt en u de cliënten van en naar huis rijdt. Maar ook wanneer u iedere week de spelers van een sportteam van en naar de trainingen en wedstrijden rijdt. Dan is er achterin meteen genoeg ruimte voor de sporttassen.

Meer informatie over de 6PERS bedrijfswagen

De vijfdeurs 6PERS bedrijfswagen is de ideale combinatie om zowel 6 personen als een grote hoeveelheid bagage te vervoeren. Van gereedschap tot rollator, in de 6PERS kunt u het allemaal kwijt. De personenbus rijdt op diesel en is voorzien van airconditioning en cruise control.

Rij nu de 6PERS bedrijfswagen met shortlease

Laat u verrassen door de onuitputtelijke hoeveelheid ruimte in de 6PERS. Vul nu, geheel vrijblijvend, een reserveringsformulier in. Dan nemen onze shortlease specialisten contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en, indien gewenst, de reservering definitief te maken. Veel rijplezier!

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis