7M3

v.a. 379,- p/m
Schuin vooraanzicht 7M3
Vooraanzicht 7M3
Zijkant 7M3
Achteraanzicht 7M3
Afmetingen 7M3
Trekhaak optioneel
  • 5
  • 3
  • L280 × B170 × H138 cm
  • Meest gekozen bestelbus

Onze 7M³ bedrijfswagen met shortlease is de grotere variant van de 4M³. De 7M³ is een stuk langer, iets hoger en heeft een grotere laadruimte. Zoals de naam al doet vermoeden is de inhoud van de laadruimte maar liefst 7 kuub.

Voor wie is de 7M³ bedrijfswagen met shortlease?

Er zijn tal van beroepen waarin de 7M³ de meest voor de hand liggende keuze is. Dankzij de grote laadruimte en het trekgewicht kan deze bestelbus ook een zwaardere aanhanger trekken, zodat de ruimte optimaal benut wordt.

De mogelijkheden met de 7M³ zijn hierdoor eindeloos. Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin deze bestelbus goed van pas komt, zijn: dak- of rietdekker, metselaar, tegelzetter, steigerbouwer of zonnepaneel installateur. Ook voor bijvoorbeeld een fietsenmaker is de 7M³ een handige bedrijfswagen. Er passen bovendien niet alleen fietsen in, dankzij de lengte van de laadruimte kunt u er zelfs een tandem in kwijt.

Meer over deze bedrijfswagen

De 7M³ bedrijfswagen met shortlease heeft bijna dubbel zoveel laadruimte als de 4M³ bestelbus. Dit betekent niet alleen een verdubbeling van de ruimte voor gereedschap en materiaal, maar ook dat het gereedschap en de materialen zelf bijna dubbel zo groot mogen zijn als bij de 4M³ het geval is. Het laadvermogen van de 7M³ bedrijfswagen is 1.055 kilo en het trekgewicht zelfs 2.000 kilo.

B-Rijbewijs

Voor het besturen van de 7M³ is alleen rijbewijs B voldoende. Wanneer u de bedrijfswagen echter combineert met een grotere aanhanger is een uitbreiding van uw rijbewijs vereist.

Rij nu de 7M³ bedrijfswagen met shortlease

Wanneer u een bedrijfswagen wilt rijden via shortlease bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt via het formulier op deze pagina een geheel vrijblijvende reserveringsaanvraag plaatsen voor de 7M³ bedrijfswagen. Onze shortlease specialisten nemen deze in behandeling en komen hier binnen 48 uur bij u op terug om de aanvraag door te nemen, eventuele vragen te beantwoorden en, indien gewenst, de aanvraag definitief te maken. We helpen u graag op weg!

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis