ACLASS

v.a. 240,- p/m
Afmetingen AClass
Interieur AClass
Laadruimte AClass
  • 4
  • 4
  • Bijvoorbeeld: VW Up!, Toyota Aygo of FIAT 500.

De AClass personenauto met shortlease komt vooral in de stad goed van pas. De compacte auto is een verademing wanneer u aan een drukke straat moet parkeren. Iedere parkeerplek is groot genoeg voor onze AClass auto.

Voor wie is de AClass personenauto met shortlease?

De lichte AClass is laag in verbruik, waardoor de benzine auto ook voor het afleggen van langere afstanden heel interessant is. Dit maakt de shortlease AClass een populaire auto voor werknemers die iedere dag van en naar de stad rijden voor hun werk.

Verrassend veel ruimte

Hoe compact de AClass ook is, de auto heeft verrassend veel ruimte. Er is plaats voor vier personen en in de stad is dit goed te doen met vier volwassenen in de auto. Onze ervaring leert ons echter dat de AClass achterin minder comfortabel is wanneer de passagiers op de achterbank langer zijn dan 1 meter 80. In dat geval adviseren wij eerder de iets ruimere BClass of CClass, zodat uw passagiers ook achterin ruim kunnen zitten.

Meer informatie over de AClass auto

De getoonde auto (Volkswagen Up!) is ons voorraadmodel uit de AClass. Andere merken in dezelfde categorie zijn de: Citroën C1, FIAT Panda, FIAT 500, Ford Ka, Hyundai i10, Kia Picanto, Mitsubishi Space Star, Opel Karl, Peugeot 108, Renault Twingo, SEAT Mii, Skoda Citigo, Suzuki Celerio en Toyota Aygo. Omdat eenvoud onze voorkeur heeft, zijn ook deze auto’s tegen eenzelfde tarief te leasen. Mits hetzelfde uitrustingsniveau beschikbaar is.

Verder is de vierdeurs AClass handgeschakeld, waardoor deze personenauto extra wendbaar is. Onze auto’s zijn daarnaast standaard uitgerust met cruise control, ABS, airco. Wilt u meer weten over de specificaties van de Liberty Lease AClass? Neem dan contact met ons op.

Rij nu de AClass personenauto met shortlease

De AClass maakt onderdeel uit van ons shortlease aanbod. U rijdt deze auto al vanaf €240,- exclusief btw per maand, met een contractduur van 48 maanden. Heeft u minder lang een auto nodig? Geen probleem. Onze shortlease contracten beginnen bij een minimale leasetermijn vanaf één maand. Onze shortlease specialisten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis