BCLASS

v.a. 330,- p/m
Interieur BClass
Afmetingen BClass
Laadruim BClass
  • 5
  • 5
  • Bijvoorbeeld: Ford Fiesta, Renault Clio of VW Polo.

De BClass personenauto met shortlease is een handgeschakelde hatchback met vijf deuren en een benzinemotor. Deze sportieve auto is niet alleen geschikt voor in de stad, maar doet het ook goed op de snelweg.

Voor wie is de BClass personenauto met shortlease?

Onze BClass is een toegankelijke auto, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De BClass wordt getypeerd door het strakke design, de sportieve uitstraling en het snelle reactievermogen. Dankzij deze kenmerken is de BClass de ideale auto voor het woon-werkverkeer van uw (tijdelijke) werknemers, vooral wanneer zij regelmatig in de stad moeten zijn.

Privé shortlease

Ook voor privé doeleinden is de BClass personenauto met shortlease een aanrader. Wanneer u bijvoorbeeld in afwachting bent van uw nieuwe leaseauto en net uw huidige auto verkocht heeft, biedt shortlease een flexibele tussenoplossing. Zo kunt u voor kortere periode een auto rijden, zonder direct aan een langdurig leasecontract vast te zitten. Shortlease biedt in dit soort gevallen de vrijheid en flexibiliteit waar u naar op zoek bent.

Meer informatie over de BClass personenauto

De getoonde auto (Nissan Micra) is ons voorraadmodel uit de BClass. Andere merken in dezelfde categorie zijn de: Audi A1, Citroën C3, Ford Fiësta, Hyundai i20, Kia Rio, Mazda 2, Opel Adam, Peugeot 208, Renault Clio, SEAT Ibiza, Skoda Fabia, Suzuki Swift, Toyota Yaris en Volkswagen Polo. Omdat eenvoud onze voorkeur heeft, zijn ook deze auto’s tegen eenzelfde tarief te leasen. Mits hetzelfde uitrustingsniveau beschikbaar is.

Onze BClass shortlease auto is standaard uitgerust met TomTom navigatie en airco. Om uw veiligheid en rijplezier te kunnen waarborgen, heeft de BClass airbags, een antiblokkeersysteem (ABS) en stuurbekrachtiging. Voor het ultieme comfort hebben we deze auto ook voorzien van cruise control.

Rij nu de BClass personenauto met shortlease

Bent u op zoek naar een sportieve hatchback om comfortabel de weg op te gaan? Dan is de BClass personenauto de ideale auto voor u. Vul direct het geheel vrijblijvende aanvraagformulier in of raadpleeg onze shortlease specialisten voor meer informatie over deze auto en de mogelijkheden.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis