DCLASS

v.a. 495,- p/m
Interieur DClass
Afmetingen DClass
Laadruimte DClass
  • 5
  • 5
  • Volledig elektrische auto's.
  • Bijvoorbeeld: Kia Niro, VW e-Golf of Hyundai Kona.

Voor de milieubewuste chauffeurs bieden we de DClass personenauto met shortlease aan. Dit is een volledig elektrische auto met automatische transmissie.

Voor wie is de DClass personenauto met shortlease?

Wat onze shortlease specialisten betreft is de DClass een absolute aanrader voor de milieubewuste chauffeur die veel onderweg is. Wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de energiebranche of duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, is deze energiezuinige auto de perfecte keus. De DClass is daarnaast uitermate geschikt als volwaardige gezinsauto, mede door de ruime indeling van het interieur en de grote kofferbak.

Elektrisch én zuinig rijden

De actieradius van onze DClass ligt gemiddeld rond de 250 kilometer en het verbruik is uiterst zuinig. Opladen kan op via een publiek oplaadpunt, zoals het stopcontact op sommige parkeerplaatsen, of thuis aan het stopcontact. Het duurt dan ongeveer 8 uur om de lege accu weer volledig op te laden. Bij een snellader langs de snelweg kost dit slechts 45 minuten.

Meer informatie over de DClass auto

De getoonde auto (Nissan Leaf) is ons voorraadmodel uit de DClass. Andere merken in dezelfde categorie zijn de: BMW i3, Hyundai Kona, Hyundai Ioniq, Kia Niro en Volkswagen e-Golf. Omdat eenvoud onze voorkeur heeft, zijn ook deze auto’s tegen eenzelfde tarief te leasen. Mits hetzelfde uitrustingsniveau beschikbaar is.

De DClass is een zuinige vijfdeurs auto voor vijf personen, uitgerust met navigatie, cruise control en airco. Dankzij de elektromotor is de auto zo stil dat u alleen de rijwind hoort. Vooral wanneer u veel kilometers over de snelweg maakt, is dit een verademing. Tot slot kan onze DClass, net als andere elektrische auto’s, met één pedaal bestuurd worden. Wanneer u nog niet eerder elektrisch gereden heeft, geven onze shortlease specialisten u graag uitleg over de werking van dit systeem. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u de auto op komt halen.

Rij nu de DClass personenauto met shortlease

Benieuwd naar het rijcomfort van de DClass auto met shortlease? Bekijk direct de beschikbaarheid van deze auto of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte aanvraag. Onze shortlease specialisten helpen u graag op weg.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis