5

Auto aanbod shortlease

Filter aanbod op

In ons aanbod vindt u verschillende shortlease personenauto’s, waaronder de compacte vierpersoons AClass personenauto en de vijfpersoons CClass personenauto met extra beenruimte. Elke shortlease auto heeft zijn eigen kenmerken, waardoor we iedere aanvraag een passende oplossing kunnen bieden. Onze shortlease specialisten denken graag met u mee en adviseren u over het type auto dat het best bij u past.

Wanneer komt een shortlease auto van pas?

Shortlease is een tijdelijke oplossing, die qua looptijd tussen het huren en leasen van een auto zit. Shortlease is namelijk al mogelijk met een minimale leasetermijn vanaf één maand. Wanneer u dus voor beperkte tijd een auto nodig heeft, biedt shortlease de flexibiliteit die u zoekt.

Shortlease auto’s zijn met name populair voor woon-werkverkeer. Dit geldt bijvoorbeeld voor ondernemers die een auto zoeken voor tijdelijke werknemers, zoals flexwerkers of seizoenarbeiders. Maar ook voor zelfstandige ondernemers die voor een tijdelijke klus op locatie vervoer nodig hebben. Het is zonde van uw geld om het hele jaar te betalen voor een auto die het grootste deel van de tijd stilstaat.

Hoe ziet een shortlease contract eruit bij Liberty Lease?

Onze contracten zijn transparant en flexibel. We maken vooraf duidelijke afspraken, zodat onze shortlease overeenkomst direct helder is voor beide partijen. De shortlease termijn die wij hanteren is minimaal één maand en maximaal is 48 maanden.

Benieuwd hoe het contract voor een shortlease auto er voor u uit komt te zien? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.