Shortlease auto in Alkmaar

Bent u op zoek naar een shortlease auto in Alkmaar? Goede keus. Shortlease biedt verschillende voordelen, zeker wanneer u kiest voor shortlease bij Liberty Lease. Onze shortlease specialisten denken graag met u mee voor het vinden van een passende oplossing, waardoor uw shortlease aanvraag bij ons in de juiste handen is.

Shortlease: kort leasen

Shortlease betekent letterlijk ‘kort leasen’. Waar andere lease oplossingen vaak een minimale leasetermijn van 36 maanden hanteren, kunt u bij shortlease al vanaf 1 maand een auto leasen. Deze korte vorm van leasen biedt een uitkomst wanneer u voor minder lange tijd op zoek bent naar een extra auto of bestelbus, zakelijk of privé.

De maximale termijn voor shortlease is vastgesteld op 48 maanden. Wilt u langer dan 48 maanden gebruik maken van uw shortlease auto? Onze specialisten gaan graag met u om tafel om samen te bepalen welke lease oplossing het best bij u past.

Bekijk voor meer informatie over shortlease onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Shortlease zakelijk in Alkmaar

Shortlease is vooral populair op de zakelijke markt. Werkt u als ondernemer bijvoorbeeld regelmatig met seizoenswerkers of een ander type flexwerkers? Dan kunt u hen via zakelijke shortlease op tijdelijke basis een auto van de zaak aanbieden. Een shortlease bedrijfswagen is ook financieel gezien een voordelige oplossing, zeker in vergelijking met financial lease. De shortlease auto blijft namelijk eigendom van Liberty Lease, waardoor wij de bijkomende kosten als verzekering en wegenbelasting voor onze rekening nemen.

Hier vindt u ons aanbod voor de shortlease personenauto’s.

Naast een shortlease personenauto kunt u kiezen voor een extra bedrijfswagen als uitbreiding van uw wagenpark. Wanneer u in de bouwsector actief bent of een koeriersdienst verleent, komt een tijdelijke bedrijfswagen goed van pas als flexibele vervoersoplossing.

Meer weten? Bekijk hier onze actuele voorraad van de shortlease bedrijfswagen.

ZZP shortlease

Als zzp’er is flexibiliteit een must. Wanneer u een tijdelijke klus op locatie krijgt, kunt u met een shortlease auto zelfstandig van A naar B reizen. U kunt hierbij onder andere kiezen voor een stadsauto als de AClass, de iets ruimere BClass hatchback of een compacte bedrijfswagen als de 4M³. Wij denken graag met u mee voor professioneel advies over de shortlease zzp auto die bij u en uw dienstverlening past.

Shortlease privé

Bent u op zoek naar een privé auto met shortlease? Bij Liberty Lease is het mogelijk om voor privé shortlease te kiezen, zodat u ook als particulier kunt shortleasen. Dit biedt een handige oplossing wanneer u bijvoorbeeld nog wacht op uw nieuwe auto. U vindt in ons auto aanbod verschillende personenauto’s die zeer geschikt zijn als shortlease gezinsauto, waaronder de elektrische DClass en de zeer ruime LClass.

Wanneer u als particulier kiest voor shortlease, dient u er wel rekening mee te houden dat de prijzen op onze website exclusief btw worden vermeld.

Wij hebben de volgende shortlease auto’s op voorraad:

Liberty Lease – Uw shortlease specialist in de buurt van Alkmaar

U kunt heel gemakkelijk online een reserveringsaanvraag plaatsen bij uw shortlease auto of bedrijfswagen naar keuze. Wij nemen deze aanvraag in behandeling en u ontvangt vervolgens binnen 48 uur een reactie. Het voordeel van shortlease bij Liberty Lease is dat onze auto’s direct uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast is de tussenkomst van een leasemaatschappij niet nodig bij shortlease, zodat de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen.

Kortom, voor een shortlease auto in Alkmaar bent u bij Liberty Lease aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard, aan de Van Benthuizenlaan 1.

3Populairste personenauto's

 • AClass personenauto

  ACLASS

  v.a. 240,- p/m excl. BTW Bijvoorbeeld: VW Up!, Toyota Aygo of FIAT 500.
 • BClass personenauto

  BCLASS

  v.a. 330,- p/m excl. BTW Bijvoorbeeld: Ford Fiesta, Renault Clio of VW Polo.
 • CClass personenauto

  CCLASS

  v.a. 380,- p/m excl. BTW Bijvoorbeeld: Opel Astra, Ford Focus of Peugeot 308.
Bekijk ons volledige aanbod personenauto's

3 Populairste bedrijfswagens

 • 20M3 shortlease bedrijfswagen

  20M3

  v.a. 695,- p/m excl. BTW Incl. hydraulische laadklep
 • 7M3 bedrijfswagen met shortlease

  7M3

  v.a. 379,- p/m excl. BTW Meest gekozen bestelbus
 • 11M3 bedrijfswagen met shortlease

  11M3

  v.a. 498,- p/m excl. BTW De grootste in ons assortiment
Bekijk ons volledige aanbod bedrijfswagens