CCLASS

v.a. 380,- p/m
Interieur CClass
Afmetingen CClass
Laadruim CClass
  • 5
  • 5
  • Bijvoorbeeld: Opel Astra, Ford Focus of Peugeot 308.

Onze CClass personenauto met shortlease is de grote broer van onze AClass. De auto’s hebben veel overeenkomsten, waaronder hun souplesse en pit. Het grote verschil is de hoeveelheid ruimte die de auto biedt. De CClass is ruimer opgezet en daardoor comfortabeler dan zijn kleine broertje.

Voor wie is de CClass personenauto met shortlease?

We merken dat de shortlease CClass een gewilde auto is voor organisaties met werknemers die veel kilometers maken. Daar valt niet alleen het woon-werkverkeer onder, maar ook de afspraken bij klanten op de zaak.

De sportieve CClass is ondanks zijn formaat een comfortabele auto voor iedereen die regelmatig onderweg is. Daardoor biedt dit model bijvoorbeeld ook voor zelfstandige adviseurs een prettige uitkomst.

Sportief in een modern jasje

De CClass personenauto met shortlease is een sportieve auto met strak design. De hatchback is handgeschakeld en heeft een felle benzinemotor. Dankzij de stabiele wegligging van de CClass is de auto ook zeer geschikt voor het afleggen van langere afstanden via de snelweg.

Meer informatie over de CClass personenauto

De getoonde auto (Volkswagen Golf) is ons voorraadmodel uit de CClass. Andere merken in dezelfde categorie zijn de: Citroën C4, FIAT 500L, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai i30, Kia Ceed, Mazda 3, Opel Astra, Peugeot 308, Renault Mégane, Skoda Octavia en Toyota Corolla. Omdat eenvoud onze voorkeur heeft, zijn ook deze auto’s tegen eenzelfde tarief te leasen. Mits hetzelfde uitrustingsniveau beschikbaar is.

Onze CClass biedt genoeg ruimte voor vijf personen. Wanneer u comfortabel wilt reizen, adviseren we een maximale capaciteit van vier volwassenen. Voor optimaal gebruiksgemak is de CClass vijfdeurs en hebben we deze standaard uitgerust met navigatie van TomTom, airco en cruise control. Bent u benieuwd naar de CClass? Onze shortlease specialisten geven u graag geheel vrijblijvend advies.

Rij nu de CClass personenauto met shortlease

Zelf het rijplezier van de CClass ervaren? Kies dan voor onze shortlease mogelijkheid. U rijdt al een CClass auto vanaf €380,- exclusief btw per maand, met een leasetermijn van 48 maanden.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis