20M3

v.a. 695,- p/m
Specificaties 20M3
  • 3
  • 3
  • L440 × B210 × H210 cm
  • Incl. hydraulische laadklep

De 20M³ bedrijfswagen met shortlease heeft meer weg van een kleine vrachtwagen dan van een bestelwagen. Deze bakwagen met hydraulische laadklep heeft namelijk een bijzonder grote laadruimte van maar liefst 20 kuub.

Voor wie is de 20M³ bedrijfswagen?

De eerste optie om voor de 20M³ te kiezen is wanneer u een verhuisbedrijf heeft en tijdelijk een extra verhuiswagen nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer de nieuwe bakwagen nog even op zich laat wachten, of wanneer u voor een bepaalde periode extra drukte verwacht. Ook voor vervoersbedrijven is de 20M³ bedrijfswagen met shortlease zeer geschikt als tijdelijke oplossing. Doordat deze gewoon met het B-rijbewijs bestuurd mag worden, kunnen ook flexwerkers of vakantiekrachten hier zonder vrachtwagenrijbewijs in rijden. Zo worden het vinden van gekwalificeerde chauffeurs ineens een stuk makkelijker.

Gemakkelijk laden en lossen

Dankzij de hydraulische laadklep werkt het laden en lossen van de 20M³ bedrijfswagen met shortlease hetzelfde als bij een vrachtwagen het geval is. Door de laadklep naar hetzelfde niveau als de laadvloer te brengen, kunt u heel eenvoudig de laadruimte in rijden met een pompwagen of steekkar. Op deze manier kunt u de lading van de bakwagen met gemak in- en uitladen, zonder de zware spullen zelf te hoeven tillen.

Meer informatie over de 20M³ bedrijfswagen

In de cabine van de 20M³ is ruimte voor 3 personen, waaronder de chauffeur. De shortlease bedrijfswagen is 4,40 meter lang, 2,10 meter breed en 2,10 meter hoog. Verder is deze wagen standaard uitgerust met aircondtioning, zodat u comfortabel van A naar B rijdt.

Rij nu de 20M³ bedrijfswagen met shortlease

De 20M³ bedrijfswagen met shortlease is ideaal als tijdelijke oplossing, wanneer u maar voor een beperkte periode een (extra) bakwagen nodig heeft. Meer weten over de mogelijkheden? Vul direct het vrijblijvende reserveringsformulier op deze pagina in of neem contact op met onze shortlease specialisten.

Momenteel zijn wij bezig met het vaststellen van onze nieuwe, vlijmscherpe tarieven voor 2023. Wij verwachten deze voor het einde van 2022 via deze website aan u te kunnen communiceren.

Is er haast geboden en heeft u behoefte aan direct antwoord? Belt u ons dan gerust op 072-5345711!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8 Waarvan 95% ons aanbeveelt bij een familielid, vriend of kennis